Hallo allemaal.

Het is 5 juni 2005 om 15.00 uur en ik ben net thuis.

We waren om ongeveer 14.00 uur in Oosteind en hebben bij Jan nog een kopje koffie gedronken.

Guus en Anny vonden het een lang stuk rijden maar met zo nu een dan wat bijpraten, wel heel gezellig. Jammer dat Ria en Max er niet bij waren want het was een heel gezellige reünie.

Zoals afgesproken waren Guus, Anny en ik op zaterdag om 10.00 uur bij Jan en na een kopje koffie samen, ook Dorine die mij had gebracht, reden we om half elf weg, richting Duitsland. Gezellig bij de Duitse grens een kopje koffie en onderweg broodjes, Jan ( een goeie huisman hoor) had voor worstenbrood gezorgd en Anny was ’s morgens vroeg al in de weer geweest om broodjes en koffie klaar te maken. Ik? Ik zorgde voor de conversatie, heb ik helemaal geen moeite mee, kan ik uren volhouden.:-)

Bij Irene en Dietmar stond de koffie klaar en volgens goede Duitse gewoonte, KUCHE veel en lekker. We hebben ook kennis gemaakt met Ad, de vriend van Ineke, ik zag humor in zijn ogen hij lijkt me erg aardig.

Veel verhalen, veel gelachen ( papegaai) en toen wilden we toch wel naar ons hotel, even de oogjes dicht.
Voor foto’s ga dan naar de fotoalbums.

Om 19.00 uur werden we op het feest verwacht waar de Champie al klaar stond, heerlijk! Er stonden feestelijk gedekte tafels en toen iedereen een plaats had verwelkomde Dietmar alle gasten. De vangoolengroep ging over op Lang zal hij leven en de Burgemeester vond het prachtig. Het buffet ging open, in een woord HEERLIJK. Ik ben maar een kleine eter maar dat zou je niet zeggen als je zag wat er allemaal naar binnen ging.

Toen kwamen er een aantal mensen binnen verkleed als kinderen, lolly in de hand en begon een quiz en Dietmar moest het juiste antwoorden. Wij zagen ondertussen wat het antwoord was. Je ziet er een paar foto’s van, niet zo beste maar dat heb je nu eenmaal in een grote zaal. Ik heb Dietmar nog
nooit zo zien lachen. De stemming zat er trouwens bij iedereen goed in. Rond 24.00 uur vertrokken de eerste gasten.
Tegen O1.00 uur verlangde ik toch wel erg naar mijn bed en iedereen volgde zo’n beetje.

Vanmorgen was het erg gezellig om met zijn allen aan de ontbijttafel te zitten en toen was het koffertje pakken en weer huiswaarts, we hebben hondenweer gehad onderweg, maar de auto was waterdicht dus had alleen Jan er de last van met het rijden, maar hij heeft ons veilig thuis gebracht en nu zit ik dus achter mijn PC. Niet lang meer want ik heb nog veel werk te doen voor vrijdag. Maar, ik heb er zin in.

Irene en Dietmar, het was een geweldig feest, dank je wel, en, tot vrijdag !

Bea