HALLO ALLEMAAL FAMILIE!!
Eindelijk zijn we d’r uit wat de jaarlijkse familiedag betreft, ons idee om dit jaar ’n CARTON-route te doen, bleek in de praktijk niet zo leuk als we dachten.

Eigenlijk waren we er zo mee klaar want in Dorst waar ze oorspronkelijk thuis zijn is eigenlijk niks te zien. ’t Oude huis met winkel is er niet meer, er staat ’n standbeeld van ome Frans met de berucht/beroemde geit en dat is ’t dan, door de duiventoren naar Dongen zoals we dat vroeger wel deden was erg saai en onderweg ’n kroeg om ff te pauzeren vonden we er ook niet. In Dongen blijft alleen de Gerardus Majellastraat waar wij ouwetjes herinneringen aan hebben en dat is ’t !

Ons Ireen en ik hebben in ieder geval ’t fietsen kunnen oefenen en dat was gezellig, we hebben nog verschillende andere locaties bekeken en gekeurd, de nodige folders bij ’t VVV gehaald, internet geraadpleegd en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ’t ’n fietstochtje wordt vanuit Chaam naar d’n Dreef en terug.

Hieronder dan ’t programma voor deze dag:

+/- 13.00 verzamelen bij de CHAAMSE HOEVE,
we starten dan met ’n bakske mee iets erbij, of wie gin bakske lust drinkt mar wa anders!

+/- 14.00 richting fiets en starten met de tocht.

+/- 14.45 arriveren we als alles goed gaat in MEERSELDREEF voor unne lekkere pint, daar kunnen we dan bijkomen van de zware fietstocht en ff bijkletsen over al ’t mooi’s wa we onderweg ebbe gezien, want een ding is zeker, ge hoef nie ver weg agge ’t zo dichtbij et!, BRABANT is echt heeel mooi!

+/-15.45 waarschijnlijk met iets “zwaardere” benen aanvaarden we de terugtocht , maar ’t teveul aan alcohol fietse we d’r zo wir uit, wie ’t niet haolt duwe we of trekke we omstebeurt!

+/-16.45 zijn we hopelijk terug in Chaam en kunnen we onze dorst weer lessen in de “CHAAMSE HOEVE” waar we dan ook ’t diner hebben oftewel ’t warm eten.Daarna is er de mogelijkheid om nog wat door te zakken en met iedereen te kletsen voor degenen die daar zin in hebben.

Dan willen we van jullie graag teenentander weten:!

Wie brengt z’n EIGEN FIETS mee of eigenlijk: voor WIE moet er ‘n FIETS GEHUURD worden?

Dan graag jullie keuze’s voor ’t eten uit onderstaande gerechten en toetjes om e.e.a. wat sneller te laten verlopen.

We hebben ’n menu’tje besproken met de keuze uit:

GROENTESOEP of TOMATENSOEP BIEFSTUK ,

VARKENSHAAS of ZALMFILET

IJS met AARDBEIEN, AARDBEIEN met SLAGROOM of KOFFIE MET ’n LIKEURTJE.

Speciaal dieet graag doorgeven zodat er rekening mee kan worden gehouden.
Als jullie allemaal zo vriendelijk willen zijn om zo SNEL mogelijk, maar in ieder geval VÓÓR 15 JULI, jullie keuze’s door willen geven en meteen erbij vermelden wie de HELE DAG en wie ALLEEN VANAF ’n uur of 5 aanwezig is.

Jullie antwoord graag naar gnossing@getechno.demon.nl of dietmar.nossing@t-online.de .

Wij hebben er zin in, JULLIE ook?

Als er nog vragen of ideeën zijn graag aan hetzelfde E-Mail adres. Groetjes , houdoe en de dinges JANNY en IREEN

PS: We gaan er van uit dat er nog genoeg in de kas is maar evt. wordt het tekort omgeslagen p.p.