Beste familie,

Een aantal van jullie gaf het al aan: ” Wanneer horen we iets over de familiedag 2008?”. Wel, we hebben goed nieuws: vandaag! Lees dus snel verder!

Wanneer

De datum zal geen verrassing zijn: de familiedag 2008 vindt plaats op zaterdag 30 augustus. We hebben al een kaartje ‘naar boven’ gestuurd met het verzoek om mooi weer.

Hoe laat?

De laatste jaren is gebleken dat een ochtendprogramma niet voor iedereen haalbaar is. Daarom starten we om 14 uur.

Waar?

‘Ja, ja, ja, ja’, denk je nu vast, ‘Dit wist ik allemaal allang. Kom nu maar op met datgene waar het echt om draait: Wat gaan we doen?’ Maar voordat we antwoord geven, vragen we je om even met ons mee te denken. Wat vind je het allerallerleukste aan je verjaardag, je trouwdag of een ander evenement waar je naar uit kijkt? Juist, het feit dat je niet alles weet. Iedereen wil in zijn hart graag op een plezierige manier worden verrast. Die plezierige kriebel in zijn of haar buik ervaren. Welnu, dat komt goed uit! Want wij hebben een verrassing voor jullie georganiseerd. En daarom vertellen we niets. Niets over de inhoud. Alleen over het moment waarop we je verwachten: op zaterdag 30 augustus om 14 uur op de Gedempte Haven in Waalwijk. We zijn niet gevoelig voor smeekbedes noch bedreigingen. En ook niet voor aanzienlijke afkoopsommen (hoewel …bedragen boven de € 2.500 worden serieus in overweging genomen)

Zonder gekheid: geniet van de voorpret tot 30 augustus. En laat je verrassen. We bieden een interactief programma voor iedereen, dus voor jong en voor iets ouder dan jong. Je mag overal, maar hoeft nergens aan mee te doen tegen je zin. Er zijn pauze- en ‘ik doe even niet mee, maar kijk enthousiast toe’-momenten in overvloed. En er is standaard een EHBO-team (grapje!) en een bezemwagen beschikbaar. Dus zelfs als je aansluit en daar even later op terugkomt, is aan alles gedacht. De finale is het toefje slagroom op de pudding. Kortom, hier wil je bij zijn, dit wil je meemaken!

Wat willen wij graag weten?

Fysiek hoef je dus nergens bang voor te zijn. Maar we willen wel graag weten of je iets echt niet lust of echt niet mag. Heb je bijvoorbeeld een glutenvrij dieet? Laat het ons dan even weten. Dan zorgen wij ervoor dat ook jij een zorgeloze dag beleeft. Beloofd!

Financiële bijdrage

We hebben een mooie deal kunnen sluiten. Dus de bijdrage aan de familiedag 2008 bedraagt slechts 45 euro. Ga je mee? We horen het graag via een reply op dit bericht. En door 45 euro per deelnemer over te maken op rekeningnummer 126199957 op naam van DJWM Snel-van Gool en JB Snel te Breda onder vermelding van ‘familiedag 2008’. Ook als je door omstandigheden pas later kunt aansluiten, horen we dit graag. Let op: verzamelpunt is en blijft Gedempte Haven in Waalwijk, dus bespaar je dat soort sneaky pogingen om toch meer informatie te achterhalen!

Bedankt! En tot 30 augustus (of eerder natuurlijk)