Uitnodiging voor een gezellige kletskoek                                  Voor een foto impressie KLIK hier

Lieve familieleden,
Gaat tie wel door? Gaat tie niet door? Na jarenlange creatieve inspanningen van een groot aantal familieleden lijkt de familiedag-koek nu op. Maar zien we elkaar dan nu alleen nog bij bruiloften en begrafenissen? Dat zijn vaak niet de meest ideale momenten om gezellig bij te kletsen!

De kletskoek

En dat bracht ons op het volgende idee. Bart en ik nodigen jullie graag uit bij ons thuis. Geen struisvogels plukken of gebrandschilderde ramen tellen: gewoon praten en lachen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Jullie zijn van harte welkom vanaf 14.30 uur. Dan wacht er een goedgevulde tafel met zelfgemaakte zoete en hartige lekkernijen op je. Voor degenen die pas na borreltijd kunnen aansluiten (en alle andere geïnteresseerden) wordt er rond 19 uur een Italiaans buffetje geserveerd. Afsluiting omstreeks 21 uur met koffie en het restant van de high tea.

De datum

Het handigste lijkt vast te houden aan zaterdag 3 september. Als we hetzelfde lijntje als de afgelopen jaren naar boven kunnen leggen, is ook het Floppy Snelterras dan geopend.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden. We vragen je wel graag om iets te drinken mee te brengen. Voor jezelf, om te delen of om te ruilen. Koffie, thee en leidingwater is voldoende op voorraad. Zo weet je zeker dat we wat je graag drinkt ook in huis hebben!

Kom je?

Natuurlijk hopen we op een voltallig gezelschap. Maar het is geen familiedag, het is een persoonlijk en volledig vrijblijvend initiatief. Je aanwezigheid wordt enorm op prijs gesteld. Maar uiteraard hebben we begrip als je andere plannen hebt of de reistijd te lang vindt.

Liefs,

Dorine en Bart